Където е Николета, там е и скандалът, но този път тя не е съвсем в центъра му.

Алкохолът и танците на сватбата на Тодор Бакалов от риалити шоуто „Къртицата“ са били недостатъчни и гостите през минута си пудрили нослетата по масата с бели вещества, пише hotarena.net.

Припомняме, че Тодор Бакалов от риалити шоуто „Къртицата“ вдигна пищно тържество по повод женитбата с дългогодишната си приятелка Деси. Сред гостите се открояваше присъствието на Лозанова, Азис, Иван и Андрей, както и на други знаменитости.

*Кадри от сватбата на Тодор и Деси ()

Плеймейтката била във възторг, че е настанена на маса с толкова много мъжаги. Тя се забавлявала без Божинов и общо взето по всичко личало, че се чувства добре в компанията, при която се паднало да бъде.

Всички положителни емоции от страна на моделката престанали, когато хората от обкръжението й започнали да размятат бели прахчета.

Ситуацията до такава степен изгрубяла, че ако полицията е била решила да мине на проверка в същия момент на сватбения пир, е щяла да натръшка всичко живо с ръце зад тила.

Според анонимен източник, присъствал на сватбата, веществото било около 6 грама, с широко разпространение в Колумбия и съседните й държави, и се разделяло на малки линийки.

*Николета с Азис

Лозанова не е видяна да употребява от него, но останалите около нея, видимо пияни, са си шмъркали начесто и директно на масата.

Плеймейтката веднага побърза да се похвали със снимки от тържеството в прегръдките на Азис, както и с друго момче, приятел и на Валери. Качила е дори клипче на Тодор как пее на Василка песента на Мишо Шамара „Харесвам лошите момчета“.

Странно как не е щракнала какво правят на нейната маса, тъй като тя по принцип е известна с това, че обича да споделя излишни детайли във фото кадри.

Вижте фотогалерия:

Тодор Бакалов от ''Къртицата'' се ожени за приятелката си Деси