Пиарът на Благой Георгиев проговори относно скандала с Биляна Евгениева и раздялата на футболиста с жена му.

Оказва се, че нещата са доста по-различни, отколкото изглеждат.

Наско Лазаров разкри, че всъщност папарашките снимки от Поверително от NL с Биляна и Благой са инсценировка на Николета.

„Двете с Биляна са приятелки. Случило се е пред едно заведение, където Георгиев обича да пуши наргиле и да хапва суши. Отишъл за нещо до колата и Биляна му се хвърлила на врата. Тя повикала папараците на Николета да снимат сцената. И не е на Околовръстното, а на паркинга пред заведението“, разкри истината той.

*Николета

Подобна е и ситуацията със снимките от столичния клуб. Благой не е знаел, че ги снимат. Той се забавлявал в дискотеката, а Биляна се кълчела зад него. После тя е пожелала фотографите на заведението да публикуват снимките.

Колкото до раздялата му с Христина – да, истина е, но са разделени временно. „Златотърсачките не са в състояние да му разбият семейството. Той държи много на Христина и децата си. Никога не ги е лишавал от нищо. Оставил им е колите, къщата в Горна баня, всичко!“ , твърди Наско пред ШОУ, пише hotarena.net. - ''Просто в България има много завист и тя се излива върху всеки успял човек. Дори във футболните среди се шегуват, че има СБГ – Синдром на Благой Георгиев. А симптомите са необуздан стремеж към банковата сметка на футболиста.''