Светлана Гущерова и Николета Лозанова нажежиха страстите и най-вече мъжките фантазии и предизвикаха истински пожар в социалните мрежи. В горещи видео кадри, застанали една зад друга, двете сексмомби се озоваха в страстна прегръдка. На палещите пожар кадри силиконките са застанали една зад друга, а ефирните им облекла очертават извивките на телата им за радост на силния пол.



Половинките им обаче могат да бъдат спокойни, тъй като поводът за ласките между Гущерова и Николета не е притеснителен. Оказва се, че Ни Ло е приела да бъде лице на най-новата лимитирана колекция луксозни нощници на бранда на Гущерова. "Николета е символ на елегантността и безкомпромисната свобода на духа", обясни избора си Светлана.

Най-вероятно много скоро провокативни кадри на двете моделки ще залеят билбордите из столичните булеварди, както и преди няколко месеца, когато лице на мъжката колекция на Гущерова стана чалга кралят Азис. Още преди два месеца Ни Ло, която от няколко месеца не слиза от тв екраните покрай участието си в рекламната кампания на роден букмейкър, "пусна мухата", че й предстои нещо интересно с колежката й, която пък изостави светския живот и се посвети на онова, към което се стремеше дълги години - щастливо семейство и две деца, засега.