Като цяло в „Поверително“ имаше какво да се види, въпреки непоносимия смях на Лиляна и Николета, поне представиха нова информация, видя HotArena.net.

Първият гост, който качиха в лимузината под наем, бе Христо Сираков. За да не обиди коконите, че са с бедни речници и без опит, той наричаше лапсусите им „смешки“.

Първи пример: Една от двете изръси глупостта, че човек, който няма скупули, е безскрупулен. Откриха топлата вода! 100-те манекенки обаче подходи деликатно към грешката, и отбеляза само: „Това беше адски смешно!“



Николета след това заяви, че е много щастлива, че е могла сама да избира приятелите си. Човекът с опит обаче бързо я приземи, като й каза, че не е много сигурен, че тези нейните хора са й точно приятели. Плеймейтката не разбра тънкия намек и предпочете да си замълчи.



Водещата също така се оказа доста добре осведомена за разположението на именията на бизнесмена. Дори ги описа с подробности, едното било до гора, а другото – до езеро. Сираков контрира знанията на Николета, като направо ги покани и двете с Лили в дома му.



Лиляна, когато не говори с мимики, жестове и бавноразвиващ се тон, се справя доста добре. Нещо повече – тя дори остави плеймейтката на няколко пъти по няколко минути да мълчи, тъй като определено доминираше в задаването на въпросите и в самия разговор.