Едва ли има българин, който да не е чувал за Николета Лозанова - момичето, които се превърна в най-известната ни плеймейтка у нас, и което съумя да използва славата си, за да е на върха и днес. Но със сигурност има българи, които не знаят, че Николета има и сестра, Велина, с която доста си приличат. Велина е по-голямата от двете, има и голям син, но предпочита да стои встрани от медийните прожектори.

Е, сега няма как да "избяга", тъй като двете със сестра си публикуваха една от техните снимки, които се превърнаха в запазена марка на лятото: Тази снимка можете да я видите и в профила на Николета, а текстът и под двете е един и същ - #mysister. Мястото този път е в България - в популярен сред родни инфлуенсъри хотелски комплекс край Разлог.

Но както написахме и по-горе, този тип снимки са запазена марка на двете сестри, които явно имат традиция да прекарват (поне) по една лятна почивка заедно, защото снимката по-долу е от миналата година, когато Лозанови отново провокираха по абсолютно същия начин, когато бяха на почивка в Бодрум. А тази пък е от 2019 г. - същите модели, различно място, сходен модел бански. Тогава избраното място бе в съседна Гърция и предпочитания от българите полуостров Халкидики, пише Vbox7.