Петко Димитров събра близки и приятели през уикенда за рождения си ден.

По традиция, мястото на купона бе неговият клуб.

Този път се наложи тържеството да бъде отложено с няколко дни и вместо в сряда, 13 август, Петко и приятели поляха раждането му в събота срещу неделя.

За разлика от миналата година, когато купонът беше препълнен със звезди, тази година мина предимно с по-възрастни близки и верни приятели. Петко Димитров предпочете да почерпи най-близъкия кръг от хора, вместо Азис да прави страстни движения около него.

Любопитен бе и фактът, че на партито не се видяха и двойката Божинови. Откакто Николета сгафи с новината за бебето Доминик, Петко Димитров и Яна ги изритаха от кръга си. Припомняме ви, че плеймейтката първа обяви появата на детенцето на бял свят, като лиши родителите му от тази възможност.

Сред гостите на Димитров се откроиха звездите от „Денсинг Старс” Петьо Стоянов и Петя Димитрова, Иван Несторов-Абемата, Неделяна Христова-Нел от „Музикална академия”, Щерьо Арабаджийски…

Редом до рожденика беше и половинката му Яна Димитрова. Гостите на съпруга й с право констатираха, че майчинството се отразява благоприятно на трикратната шампионка по танци. Освен, че се е разхубавила, Яна е върнала предишната си форма и вече е готова за новото си предизвикателство – школата по танци, която открива в София наесен.

За рождения си ден Петко Димитров получи много поздравления. С sms-честитки се отчетоха и най-големите поп фолк звезди Галена, Преслава, Анелия… 

Същинският купон избухна два часа след полунощ, когато персоналът на клуба изненада мениджъра си с торта, шампанско и огнени фонтани. Освен това рожденикът бе обилно „изкъпан” от дъжд от салфетки.