Точно в деня, на който двойките празнуват любовта си, а по-заможните пътуват към романтични дестинации, известното звездно семейство Божинови се изпокара жестоко, при това пред очите на стотици пътници на летище София.

Николета Лозанова и Валери Божинов бяха решили да отбележат Св. Валентин в любимата си Италия, където да се порадват спокойно един на друг, да отбележат семейното си щастие в кокетен ресторант в Милано и да изкарат един прекрасен уикенд. Водещата на предаването „Папараци" доволно искаше да съчетае любовта си към мъжа си с другата си голяма страст - пазаруването, пише ''Всеки ден''.

Какво е причинило страховитата разправия на двойката, все още не е ясно. Скандалът е започнал в дома им в събота, на 14 февруари сутринта, докато са оправяли багажа си за пътуването, и се е разразил с пълна сила по пътя за летището, разкриха близки до двойката.

На Терминал 2 Николета и Валери вече пристигат по най-шумния възможен начин, крещейки си, а малко преди да се чекират на гишето за полета си, данданията е нетърпима. Останалите пътници зяпат семейството в пълен потрес, защото и двамата така си повишават тон, че е невъзможно да не привлекат всички погледи. Малко преди да им дойде редът, Николета бясно се завъртя, понесе си куфара и напусна летището с такси, съобщава репортер.



В какофонията от звуци така и не се разбра защо и Лозанова, и Божинов са бесни един на друг. Нецензурните думи ги пропускаме, но факт - обидите вече са изречени, а приятелки на Лозанова разказаха, че след като се е прибрала вкъщи, водещата е събрала два сака с дрехите на Валери и ги е оставила пред вратата на дома им.

Той пък дори не й е звъннал, след като си е прибрал багажа. Вместо да пътуват и да честват деня на любовта, съпрузите сега са по-скарани отвсякога. Те вече имат една раздяла зад гърба си, която преодоляха и се събраха, дали и тази ще завърши с щастлив край?

Междувременно плеймейтката, която е изключително активна във Фейсбук, коментира информацията така: ''Хахаха, денят ми започна със смях... уважаемите колеги са объркали имената на главните действащи лица. Инициалите не са Н. и В., а Н. и А. Ще го приемем като "честитка" за Св. Валентин, много сте мили.''