Николета Лозанова и Валери Божинов тровят дъщеря си с вредни храни, видя "България Днес".

Плеймейтката и футболистът без притеснение дават на щерка си Никол да консумира всякакви неща, които не се препоръчват за малки деца.

Доказателство за това е една от последните снимки, които публикува новопривлеченият в "Партизан" ритнитопковец. Той пусна фотос как Никол яде шоколадов десерт, пълен с консерванти. Освен това малката надига кутия натурален сок.

"Тези двамата прекалиха - да тъпчат детето с такива гадости! Не е като да нямат възможност да му осигуряват постоянно фрешове и плодове", коментират възмутени фенове, които се притесняват за здравето на малкото дете.

Наскоро Николета даде допълнителен повод за притеснение, след като бе засечена да обикаля с дъщеря си по болници.

Решението на водещата да дава джънк фууд на детето си е странно предвид, че самата тя се обяви срещу напитките с изкуствени съставки. Лозанова сподели в профила си снимка с натурален сок, на дъното на който са намерени неизвестни изгнили вещества.

Почитатели на новоизлюпената блогърка я призовават нееднократно да се държи като отговорна майка.

Наблюдатели забелязват, че малката Никол вече има и татуировка на ръката си. Те се успокояват с това, че татусът, изглежда, е просто стикер. Наскоро момиченцето изтърпя друга болка в името на красотата. Родителите й решиха, че е крайно време да й пробият ушите, за да може да я кичат с обици.

Въпреки крехката си възраст момиченцето вече се сблъсква със съдбата на моделите. Майка й постоянно я кипри като кифла, за да я снима в импровизираните си селфита и фотосесии. В последната седмица Николета бе разобличена, че дразни хората с фалшиви снимки. Тя овладяла фотошопа и мамила почитателите си, че е на екзотични ваканции.