Зрителите на ТV7 станаха свидетели на титаничен сблъсък между Николета Лозанова и Жана Танева. Двете красавици се изпокараха в ефира и показаха, че не се понасят изобщо.

В началото и двете се опитаха да проявят дипломация. „Лично на мен Николета ми е много симпатична”, пробва се да бъде убедителна Жана, която води коментарното предаване „Къртицата на светло”.

Колежката й Николета, която от участничка в „Къртицата” се превърна във водеща на вечерните епизоди на шоуто, отговори, че е по-добре да замълчи, когато я попитаха какви са чувствата й към Жана.

Но когато бившата адреналинка заяви, че Николета също като Емануела командори съпруга си, Ни Ло си изпусна нервите и направо се разкрещя: „Ти май много добре ме познаваш, по-добре от мен самата ли?!”.

Жана не й остана длъжна като я посъветва да си пази емоциите за половинката си.

*Жана

Прехвърчащите злобни реплики повишиха интереса на аудиторията и се предполага, че и в бъдеще организаторите ще ги събират отново в ефир, за да гледат зрителите сеир, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.

Според запознати причината за конфликта между двете била, че още докато Николета се подвизавала в базата на риалити формата, Жана посветила едно от предаванията си именно на нея. Ексадреналинката поканила в студиото гости, които да анализират поведението на плеймейтката, но се оказало, че през по-голямата част от ефирното време, тя била основно критикувана, а не хвалена.

Например, когато в студиото Жана каза, че Николета е изгубила съзнание, но Евгени Минчев я апострофира, че за да загуби съзнание някой, първо трябва да го има, Ни Ло е страшно сърдита, че в този момент Жана се е усмихнала, а не я е защитила.

*Николета

Тя намерила и други подробности в предаването, където се коментират дрехите й, поведението й и всички присъстващи се съгласяват, че тя е изкуствена, фалшива и преиграва. Да не говорим за случая, в който дори Марта Вачкова каза няколко пъти ''мяу'', имитирайки начина на говорене на Николета. Всички в студиото се обединиха в мнението, че Азис се държи много по-естествено, много по-отборно, липсва му звездомания и по цял ден се е съобразявал с другите и е играл за другите.

„Нека Николета дойде и ми каже в очите, че съм проявила лично отношение към нея и тогава ще й отвърна подобаващо. Лично аз нямам нищо против нея и не знам какъв й е проблемът с мен“, изкоментира Жана.

Междувременно тръгнаха слухове, че футболната съпруга не храни особено мили чувства и към друга водеща от същата телевизия, а именно Жени Калканджиева, която също е участник в Къртицата.