Въпреки опитите си да опровергае слуховете за здравословни проблеми, които са я задържали в болницата по-дълго време, плеймейтката Николета Лозанова не успя да запази истината в тайна.

Макар и без инфекция, заради ината си младата майка е подложила на сериозен риск здравословното си състояние.

След като по време на 15-дневния си престой успя да побърка целия болничен персонал на „Света София“, брюнетката заяви пред цяла България, че се чувства прекрасно и всичко е чудесно.

Репортерска проверка на „Шоу“ обаче установи, че за лекарите здравето на брюнетката далеч не е толкова прекрасно.

Съпругата на Валери Божинов отказала да приема вливаните й венозно антибиотици и с медикаменти спряла и кърмата си. Макар да не е имала инфекция, все пак Николета е преминала през известни здравословни проблеми. Оказало се, че матката на плеймейтката е задържала кръв, което наложило да й бъдат направени допълнителни интервенции. Това довело и до повишената температура и съмненията за инфекция.

Зам.-директорката на болницата д-р Валентина Григорова сподели, че медиците са положили максимални усилия да се погрижат за здравето на футболната съпруга, но заради ината на Николета, тя била изписана по-рано.

Макар и индиректно д-р Григорова призна, че престоят на Лозанова в болницата е поставил на изпитание търпението на целия персонал.

Небрежното отношение на брюнетката към лекарските предписания сериозно изнервили медиците.

"Спокойно, Николетчето е добре! Ще си запази бюста, ще си запази линията и ще си даде детето на някой да й го отглежда.", коментира лекарката и допълва, че все пак Лозанова е възрастен човек и сама решава как да постъпи.

*Първата снимка на малката Никол (В. "България днес")