Раздялата с Николета ще излезе скъпо на Валери Божинов. Госпожата е бясна на все още законния си съпруг и се е заканила да го изстиска до последната стотинка.

Зарязаната плеймейтка не може да си намери място от яд, че футболистът оповести за раздора между двамата.

Пред свои близки тя обявила, че ще иска 50 000 лв. месечна издръжка при развода. Николета ще опита да надцака бившата изгора на Божинов - Алисия, която искаше по 10 000 лв. Според Лозанова на нея й се полага по-голяма сума по две причини. Първо, тя е законна съпруга на Валери и второ, общото им дете е момиченце. Лозанова смята, че около Никол имала повече разходи, отколкото Алисия за малкия Валери.

*Валери с Никол

Юристи обаче набързо охладиха мераците на г-жа Божинова. Според тях тя може да получи издръжка не по-голяма от 3000 лв. Поне така сочи практиката в България. Както е известно, Алисия също не получи желаните от нея пари, а само 2 бона.

*Николета с Никол

Николета не смята да спре дотук. Тя ще се опита да вземе апартамента им в "Манастирски ливади", който е придобит от двамата след брака им. Заплюла си е и лъскавото червено "Бентли" на Валери. Още повече че наскоро се похвали, че кара кола за 700 000 лв.

*НиЛо иска и колата...

Носи се слух, че двамата са си купили и къща в Италия, която Лозанова също ще опита да задържи за себе си.

Според близки до вече бившата звездна двойка съпрузите още не са подали документи за развода. Те правели консултации с различни адвокати, преди да предприемат решителната крачка, пише ''Всеки ден''.