Николета Лозанова иска да забременее от Ники Михайлов, пише "Всеки ден".

Водещата на "Папараци" разказвала пред свои близки, че се чувства готова за второ дете и е набелязала вратаря за негов татко. Плеймейтката, която е подновила връзката си с футболиста, но за нейно съжаление само в леглото, е решила, че най-удачният да го върже е с бебе.

"Ники ще процедира по същия начин, както направи с Валери. Ако не беше забременяла от него, той никога нямаше да се ожени за нея. Хитра си е Николетка и си постига целите, спор няма", шушукат от столичния хайлайф.

Преди дни Ни Ло намекна и пред феновете си, че вече е завъртяла добре изпипаната схема, като сподели прочувствено видео в социалната мрежа с дъщеричката си. Малката Никол проявява искрена доброта и загриженост, като внимателно завързва връзките на обувките на друго детенце. "Едва на 4 е, а е по-човечна от мнозина на 44. Гордея се, че е пример за няколко поколения... Нима не е готова за братче?!", написа многозначно плеймейтката.

Публикацията й предизвика истински фурор в мрежата, като започнатите с личния живот на Николета веднага навързаха, че ергенският живот на креватната й половинка Михайлов вече е застрашен. "Тя му се точи от години. Двамата са прекъсвали отношения за по няколко месеца, но винаги нещо се е случвало и пак да се събирали. Дори по времето, когато връзката й с Валери беше уж щастлива, тя пак търсеше Ники", разказват близки на Лозанова.

Клюката мълви, че Николета лъжела Михайлов, че пие противозачатъчни, но от няколко седмици ги била спряла.

"Трябва да мине известно време, за да се изчисти организмът й, и ще забременее, лисицата", цъкат с език в светските среди.

Ники Михайлов от своя страна не искал да обвързва живота си в дългосрочен план с моделката, но пък не можел да отказва неприличните й предложения и много често след няколко обърнати чашки ръката му сама набирала телефонния й номер.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук