Голата истина за отношението на Николета Лозанова към ''ВИП Брадър'' лъсна часове, след като стартира поредното издание на популярното шоу.

Запознати с истинската предистория на настоящия брадър разкриха, защо все пак Ни Ло не влезе още в началото на предаването, рамо до рамо с колежката си Златка Димитрова.

Причината за това не се криела в ревността на Валери или в ниския хонорар, както досега написаха в медиите, а в неистовия страх, който нашенската красавица изпитвала от именитата плейбой звезда Памела Андерсън. Чисто и просто, Николета не била по – различна от останалите представителки на своя пол и ужасно се страхувала, че Памела ще я засенчи и направи да изглежда като смачкан вестник до нея.

Характерът й бил такъв, че винаги трябвало да бъде най – отгоре, като каймака на млякото. Ако имало дори и най – малка заплаха, Лозанова бягала с пълни сили, или забивала нож в гърба. Тъй като на Памела не можела да стъпи и на малкия пръст по пари и слава, тя отказала варианта с интригите и обявила, че ще влезе във ''ВИП Брадър'' едва, след като холивудската прелест напусне България, пише skandalno.net.

''Трябва да признаем, че от Николета Лозанова може да се очаква абсолютно всичко. Тя е стихиен човек и доста често променя тотално уж категоричните решения. Не се знае все пак, дали няма утре да й хрумне да се напъха при останалите, за да пипне поне веднъж Памела Андерсън'' – твърдят хора от предаването.