''Какво си мисли тоя? Че ще ме разиграва ли? Че ще си вее коня, а аз ще го чакам? Колко му е да си сменя статуса от омъжена на разведена и да му тегля шута на тоя?'' – разбесняла се Николета пред приятелки, когато за кой ли път скъпият й съпруг Валери Божинов не се прибрал вкъщи.

Плейметката мина през всички стадии да замаже скандала. В началото се правеше на сърдита. После започна да върти очи и да фръцка дупе пред мъжа си, но се оказа, че нейното дупе вече не му е интересно.

Накрая вкара в играта и Никол, за да го накара да се разнежи.  Дори написа на стената си завистниците да не бързат да се радват, защото скоро тя ще каже истината за нея и мъжа й. Това се случи преди месец, а тя така и не излезе и не каза никаква истина.

На два пъти с половин уста Божинов каза: ''Не се развеждаме, просто се разделяме, караме се, събираме се, като всяко семейство''. Е, Валерка, бъркаш. Всяко семейство не се разделя и събира непрекъснато. Само такива, в които единият или и двамата кръшкат. Така и не стана ясно след романтичната почивка на Божинови с кого му кръшна любимата съпруга. Набеждават за това Ники Михайлов, едно от старите й гаджета, но той твърдо отрече и каза, че си е с Алисия.

Моника Валериева обаче, която е новата тръпка на Валери и с която той изневери на жена си, за да й го върне, се закани, че ще изкара целия списък с любовниците на Николета. Моника изкара само няколко души, но това накара плейметката да млъкне. Явно чак сега Николета осъзна, че без Валери и мита за прекрасното си семейство е никоя и даже Азис й обърна гръб.

Едно е да си семейна жена, а друго зарязана. Затова тя продължава борбата да си върне мъжа, но междувременно се оглежда за някой друг подходящ.