Война между плеймейтки избухна в България, след като една от предишните носителки на титлата Николета Лозанова се изгаври с актуалната Нора Недкова. В социалните мрежи Ни Ло пусна две снимки-на български миски, в центъра на които е Нора и тайландски травестити.

В поста си Лозанова обясни, че не иска да прави реклама на нашенките, а феновете й веднага коментираха, че джендърите са доста по-красиви и естествени от българските „красавици”: „Оставям визията на страна въпреки, че са трагични. Но начина им на изказване е абсурден. В шок съм от простите им изказвания!!!, пише под поста на Ни Ло Александра Николова. „Уби ги”, категорична е Ели Щилянова.

Засега Недкова не е отговорила на критиката, но пък на страницата й във Фейсбук хейтъри не спират да й припомнят как е изглеждала преди всичките си пластични операции, въпреки твърдението й, че е естествена. Те периодично пускат снимка на Нора като ученичка, която преди време я вбеси по време на телевизионно участие и тя поиска да бъде махната от стената на студиото. Въпреки че го направи с тих глас и уж по време на рекламите, издънката й не остана скрита за „Господари на ефира”, които й посветиха забавно клипче.