Ежеседмичната рубрика в личния блог на Николета Лозанова, който тя води в сайта psp.bg, е абсолютно доказателство, за това, че постоянно циркулират клюки в медийното пространство, които се налага да коментира.

Според последната спекулация, в която бе замесено името й, тя отново има връзка с бившето си скандално гадже - Жоро Главата. Плеймейтката държи да е искрена с почитателите си и дръзна и този път да отговори на провокативния въпрос на фен, който директно я попита, дали отново спи с Жоро:

"Не ме притеснява да бъда откровена, дори бих поканила неверниците под чаршафите ми, но за тяхно разочарование ще бъдат опровергани писанията им – поредните съчинения, с цел висок тираж на жълтите медии. Категорично не съм се събрала с Жоро Главата, да не говорим, че дори не сме се засичали и случайно от години, от както сме се разделили. Съвсем не на шега, мисля да обявя залози за следващия ми потенциален „любовник“.

На фенка, задаваща предимно въпроси свързано с красотата, НиЛо обясни подробно: ''Никога не ми се е налагало да си правя трайно изправяне, тъй като естествената ми коса е права и просто я фиксирам в прическа. Използвала съм най-различна козметика и това е начинът всеки човек да достигне до извода сам за себе си, коя текстура е за неговата кожа. Харесвам по-леки парфюми, които обаче имат уникална нотка в себе си и не са като масовите аромати.'' На въпрос дали си е купувала дрехи от известна достъпна за масата хора марка Николета отговаря: ''Да, купувала съм си разбира се и отново бих си купила, стига нещо да грабне окото ми и да отива на моментната ми нагласа за стайлинг – дали по-делова или небрежно- секси.''

Вижте как Николета отговори и на другите любопитни въпроси от фенове:

- Кърмила ли си Никол, ако да - колко време?

- За мое съжаление нямах достатъчно кърма, да не кажа, че изобщо няма, така че не успяхме да осъществим този така сакрален акт между майката и бебето.

- Имаш ли висше образование?

- Все още не съм завършила висшето си образование, но имам средно специализирано - икономическо което ми даде ясно да разбера, че икономиката не е моето призвание и за това съм се реализирала в друга насока.

- Имаш ли интерес към астрологията и с кои зодиакални знаци си пасваш най-добре?

- Астрологията не ми е безразлична, но честно казано си чета хороскопа от любопитство, без да влагам вяра в написаното и не съм особено компетентна по отношение на тази наука.

- Какъв е първият автомобил,който си имала?

- Първият ми автомобил беше бяла Lancia, която пазя и до днес. По-любопитното е, че ми е награда от конкурса Мис Playmate.

- Каква диета спазваш?

- Моята диета се казва: „Живей си живота по свои правила“, не се ограничавам, но и не прекалявам.

- Носила ли си нещо за изправяне на зъбите или са естествено прави?

- Слава Богу не ми се е налагало да прибягвам до ортодонтски услуги, но съветвам тези, които имат и минимална нужда, да обърнат внимание на усмивката си, тя е едно от най-ценните ни бижута.

- Кое е любимото ти червило?

- Нямам някое конкретно любимо, а го съобразявам с цялостния ми грим, било то лек или по-силен. Зависи, дали акцентът ще бъде върху устните или върху очите.

- Пиеш ли Айс кафета, продаващи се в магазините?

- Не обичам да пия кафе, така че това не е моята напитка. Бих предпочела айс-нектар.



- Kакви дъвки дъвчеш и по колко дъвчеш?

- Любимата ми дъвка, която си взимам винаги щом ми се прииска да си хапна нещо сладичко е розова детска Orbit.

- Когато си на кафе с приятели, какво си поръчваш най-често в заведенията?

- Много зависи дали сме на вечеря – приятна компания и чаша бяло вино или пък по-фриволно настроение, придружено от леко кисел коктейл.

- Какви са марката боя и цветът на косата ти?

- Цветът на косата ми е различен през по-малко от 3 месеца, тъй като държа на разнообразието и на модните тенденции…скоро ще ви изненадам с нова визия и едва тогава ще мога да ти конкретизирам, стига да се хареса.

- Защо се разделихте с Валери?

- Няма смисъл да ангажирам хората да четат вече изписани и изказани неща, темата е изчерпана.



- Всички твои рокли са много хубави, но има една-единствена, която ми е любима - в клипа на Емилия - "Ще чакам да ми звънеш", блестящата зелено-златиста - каква марка е и би ли я облякла пак?

- Здравей, благодаря за комплимента относно гардероба ми. Тази рокля е от колекцията на Роберто Кавали и действително е много атрактивна и запомняща се.

- Ники, възхищавам ти се, че не се срамуваш от нищо и си много открита с всички. Не отричаш, че слушаш поп фолк и че си любителка на тази музика. Любопитно ми е кои са любимите ти изпълнители от този жанр – мъже и жени да назовеш?

- Съветвам и всеки от вас да бъде себе си и да не живее във фалш и заблуда. Що се отнася до въпроса ти, едва ли ще е изненада, моят отговор – безспорно е Андреа и не го казвам, защото ми е приятелка, а защото силната й амбиция е достойна за възхищение и всичките й песни са ми любими. Десислава също ми е фаворитка. Относно мъжете, без колебание отговарям Фики - чар, талант и дързост.