Николета Божинова се обърна на страницата си във „Фейсбук” към майка си и й обеща: ”Ще те зарадваме с второ внуче!”.

Посланието й буквално за секунди предизвика истерия в мрежата, защото някои от феновете на плейметката дори решиха, че тя вече е бременна.

Навръх рождения ден на майка си, Николета се развълнува и й пожела да бъде все такава опора за цялото им семейство, пише kliuki.net. Явно родителката е изключително добра и грижовна, което се оценява от известната й дъщеря.

Силиконката не за първи път показва, че много държи на близките си, веднъж тя се похвали със своята баба, а сега сподели колко обожава силната си майка.

*Майката на Николета Лозанова

„Обичам те безкрайно много!”, заяви пред всички Николета Лозанова, която призна, че би искала да прилича на нея в това отношение.

Любимата на Божинов често е хулена, че не обръща достатъчно внимание на малката си дъщеря Никол, но явно самата тя е решила, че й е време за второ дете. Интересният й намек се стори особено интригуващ на околните, които заляха нета с въпроси кога моделката ще се похвали с второ бебе. Както тя самата е подчертала, живот и здраве, има време и това да й се случи и нищо чудно наистина да зарадва за следващия рожден ден майка си Еридина.

Червенокосата дама не напомня визуално на Николета, нито пък има общо с изявите на футболната съпруга, но върти успешен бизнес в Пловдив и ако съдим по думите на момичето й, със сигурност винаги е била отдадена на своите деца.

*Никол и Николета