Николета Лозанова се обиди, макар и на шега, на „колежката“ си Моника Валериева, че не я е взела със себе си на летен воаяж в Милано. Преди дни знойната дупничанка и фолкаджийката Андреа, прясно зарязана от боксьора Кубрат Пулев, отпрашиха за Италия, за да подивеят по женски.


Моделката и чалга изпълнителката публикуваха десетки снимки от престоя си в Италия, позирайки с разголени бедра и силно „накурвени“ от върха на катедралата в Милано, както и на други исторически забележителности. За да се изфука пред аудиторията си, Моника Валериева даже пусна видео на живо от партито с Андреа в профила си в Инстаграм. Последва интересен въпрос-констатация от Николета Лозанова: „Олеле, проститурвате без мен“.


Моника Валериева, а и самата Николета открай време са обвинявани, че практикуват най-древната професия. Естествено, двете отричат, но малцина вярват, че доходите са им от рекламна и модна дейност. При Андреа нещата стоят по друг начин, тъй като фолкпевицата изкарва добри пари от участия, с които няма проблем да финансира скъпите си екскурзии.

източник:Lupa