Кошмарите на Николета Лозанова се сбъднаха след като нейни „дружки” от родния й Пловдив изровиха снимки от миналото й.

На кадрите се вижда истината за плеймейтката, чието лице е по-изкуствено от това на покойния Майкъл Джексън. Лъсна именно това, което силиконката, кичеща се днес с титлата тв водеща, от години се опитва да скрие и отрича яростно – че няма част от физиономията си, която не е оперирала, пише Pik.bg.

Носът, брадичката, устните, очите, скулите и зъбите й – всичко е напълно изкуствено.

Преди намесата на хирурзите брадичката й е доста по-овална, а формата на лицето й – закръглена. Носът също е коригиран – сега е идеално прав и го няма чипия връх.

Наскоро Николета отрече да има и силикон в устните, настоявайки, че плътните й джуки са ген, но е видно, че в миналото почти няма такива. Същото важи за идеалните клепачи на очите и скулите. Силиконът в бюста й, който сменя вече няколко пъти, също отдавна не е тайна за никого.

Пловдивчанката, която проби с еротични снимки и покрай връзките си с богати и известни мъже, от години се опитвала да заличи и скрие компрометиращите кадри, които буквално шокират, но напълно безуспешно.

Сега се опитвала да прати молба до „Гугъл” да бъдат премахнати, тъй като търсачката вече предлага подобна услуга, но още нямала отговор.

*Николета сега