Плеймейтката Николета Лозанова разбуни духовете на последователите си в Инстаграм с кадър, присвоен от профила на интериорната дизайнерка Никол Джейн Уайт.

Той я показва гола в гръб, седнала на ръба на легло в дома си и съзерцаваща елха, под която са струпани подаръци от топ модни брандове.

„Дядо Коледа, пиша ти, за да ти кажа, че тази година не слушах никого освен себе си. Но си струваше... Подарък не ми пращай! Аз ще си го купя”, пише водещата на „Папараци” под кадъра.

Чуждата самоличност на изкусителния гръб бе уловена от наблюдателен фен, който пусна линк към профила на въпросната дама – Ен Джи Уайт е от Мичиган и досущ като Николета е влюбена в лукса.

Под топлес селфито си с коледна шапчица тя пише, че е наясно с трансфера на снимката в различни профили и намира за смешно желанието на непознати да скочат в кожата й. На Николета обаче тя благодари лично за вниманието.



Междувременно Лозанова се похвали и с първия си подарък за празниците – златна роза, подарена й от производител на бижута. „Казвали са ми, че ме обичат, на много екзотични места, на много езици и по много начини, но повярвайте ми, че няма по-емоционален и специален от този да ти поднесат 24-каратова златна роза... държейки я в ръцете си, представлявам 48 карата”, заяви секссимволът. На офертата на фен да я дари за благотворителност тя отсече: „А ти можеш да се махнеш и да намериш друго място, където да даваш съвети!”