Футболната съпруга Николета Лозанова, вече Божинова, често пуска в профила си в социалната мрежа Facebook снимки на маркови дрехи и обувки, които много харесва.

Стилът й е малко труден за определяне, защото понякога залага на екстравагантна визия, друг път на по-спортна или пък на по-семпла.

Плеймейтката явно има сходен вкус с певицата Галена. Доказателство за сходството в предпочитанията им е един чифт обувки - доста ексцентричен модел, блестящ с шипове, който певицата използва в клипа на песента "Много ми отиваш".

Ни Ло пусна снимка на същия чифт в профила си във Facebook във вторник привечер. Така показа, че и тя не може да устои на изкушението да "открадне" малко от типичния за световната звезда Лейди Гага стил, пишат от blife.bg.

Засега половинката на футболиста Валери Божинов не издава дали си е купила атрактивните обувки или просто споделя, че много й харесват.

Коментарите, които предизвика с тази публикация, обаче не са никак малко, а преобладаващите са положителни за вкуса на брюнетката. Дори един от почитателите е категоричен, че този стилен модел подхожда единствено на Николета.