Коя издължава краката си на снимки и коя е по-популярна са въпросите, които развълнуваха Николета Лозанова и Венета Харизанова през уикенда.

Повод за вербалните престрелки между двете във Фейсбук беше изказването на модела, че „нейна колежка” я обвинила, че обработва снимките си, за да изглежда по-висока. „Не мисля, че дължината ми от 1,80 м ме прави ниска”, намигна Харизанова пред bTV.

Час по-късно плеймейтката сподели в профила си в социалната мрежа статия за Венета. „Я, медиите ни напомниха за нея, коя беше тя, извинете?”, написа водещата под материала, в който се говори как Харизанова се оплаквала от злополучния си интимен живот на врачки и била отхвърляна системно от мъжете след кратка сексавантюра.

„Искам да благодаря за честта, която ми оказа г-ца Ни Ло с поста си, който вече втори ден виси на звездната й стена! За да ми предостави тази огромна чест, както и да ме блокира преди повече от година в Инстаграм и Фейсбук – явно, повече от добре знае коя съм. Явно дългогодишното ми познанство с Алисия и припознаването си в думите ми „колежка с къси крака” довежда до трудната задача да съчини поредната „историйка” за мен”, коментира нападката Венета.



Тя припомни, че с водещата на „Папараци” я запознава именно Алисия - фолкпевицата, която бе зарязана от Валери Божинов заради Николета.

„Не съм виждала госпожицата от предаването на Венета Райкова „Горещо” преди около 10 години , в което ме молеше да я защитавам, защото не можела сама, и не й идвало една дума да каже... иначе не знае коя съм. Е, до тогава и аз не знаех коя е”, продължи Харизанова. И докато фенове й коментират за чие изказване проблемът трябва да се отнесе в съда, в спора индиректно се включи и Алисия, като сподели поста на Венета и в своя профил в социалната мрежа.