Известен клуб събра много популярни личности, които предпочитат да се забавляват в центъра на столицата.

Още с откриването си в края на миналата година, клубът е обект на внимание от родните звезди, които предпочитат да празнуват и разпускат в дискотеката.

Футболистите на „Левски“ поляха победата във вечното дерби с ЦСКА именно там. Голмайсторите Давид Яблонски, Антонио Аниете и Роман Прохазка празнуваха до малките часове на нощта. Компания им правеше и спортния директор на „Левски“ Даниел Боримиров, който се оказа и един от най-стилните мъже на вечерта.



На съседно сепаре в клуба се забавляваше и Николета Лозанова. Водещата на „Папараци“ бе очарована от оборотното заведение и раздаваше усмивки през цялата нощ. Красавицата не отказа снимка на нито един от своите фенове и не спря да танцува в компанията на топ-гримьора и новоизпечен дизайнер Никола Иванов.



Появи и модната шефка Ивета Григорова, която ръководи най-известната модна агенция в България – „Ивет Фешън“. Майката на топ-моделката и актриса Луиза Григорова празнуваше рожден ден в приятелска компания.

Не остана незабелязан и Любо Ганев, който е постоянен гост в най-модерното място за нощни забавления в София. Волейболният ас отново бе обграден от очарователна компания на красиви дами.


Снимки: Иван Ерменков