Парти семинар по случай празника на дамите ще проведе сексоложката Наталия Кобилкина в оборотен столичен клуб.

Как да подходим в свалките с атрактивен непознат, когото сме срещнали в бара, ще бъдат сред нещата, на които ще учи специалистката с руски корен, а на събитието се очаква да пристигне и тв водещата Николета Лозанова.

„Несъмнено ще бъде интересно. С Наталия Кобилкина винаги е така! И умната... да не стане така, че тази година да празнувате „ролята на жена”, а догодина - „ролята на майка”. Всъщност - както го усетите”, написа плеймейтката във Фейсбук страницата си.

"Идеята на семинара е гостите ни да се запознаят с много нови хора. Да се научат на тънкостите на свалките, а накрая гарантирам, че ще завършим вечерта с поне 10 романтични запознанства разкри пред „Монитор” Кобилкина.

В момента тече трескава подготовка за събитието, на което са поканени както представителките на нежния пол, така и мъжете. В програмата са заложени както много подаръци за присъстващите, така и игри, тестващи способността им да разсъблекат с очи половинката си. Пропуски за парти семинара могат да бъдат намерени на http://natalia.bg на цена от 20 лв., а на него Кобилкина ще разкрие подробности за най-новия си проект - „Тайната академия”.

„Това ще бъде онлайн платформа за обучение, в която освен българи, ще могат да се включат хора от цял свят”, загатва Наталия. В момента тя се радва и на голям интерес във видеосайта Vbox7, където наскоро стартираха епизодите към проекта й „Съветите на д-р Ко”.

„Исках да направя нещо полезно за зрителите и съм много доволна от крайния резултат”, хвали се специалистката по креватни упражнения. Само първият епизод на поредицата й вече успя да събере над 60 хиляди гледания. Измежду професионалните си ангажименти Кобилкина успява да намери време и да организира сватбата си с гръцкия бизнесмен Такис Детракис. Двамата се сгодиха на Малдивите навръх рождения й ден - 23 ноември, а до олтара ще се разходят на 11 юни. „В момента сме в процес на подготвяне на документите. Надяваме се да успеем да свършим всичко дотогава, но дори и да не успеем, не е проблем. За нас датата не е фиксидея”, признава още Наталия.