Николета Лозанова е решила да напусне предаването по bTV "Папараци", научи БЛИЦ от сигурни източници.

Горещата плеймейтка 5 години беше лицето на шоуто, но то е решило да си смени концепцията, което не удовлетворява брюнетката. Тя обаче няма да остане дълго време без работа, като най-вероятно ще води друго предаване в конкурентната на bTV Нова телевизия.

Лозанова отново е готова да гони известните личности с папарашки удари. Припомняме, че преди няколко месеца за кратко тя бе заместена от рапъра Криско. Още тогава тръгнаха слухове, че НиЛо може да се откаже от хитовото папарашко предаване.

Все пак в ефир тя заяви, че колкото и да се иска на всичките й зложелатели, тя остава начело на шоуто.

Ето какво написа плеймейтката: 

"Навсякъде, през където мина, оставям дълбока следа - души, очи, сърца... и разбира се - тв ефир! Придадох му достатъчно чар и сексапил, постигнах рекорди, поставих нова ера, а сега ще отворя и нова страница, оставяйки "Папараци" просто като една графа от богатото ми портфолио. Тези, които години наред живяха, за да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз лично ще "гръмна шампанското", обещавам да почерпя всички, както и да споделя кога и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а много рейтингово и епично!"