Николета Лозанова не се стърпя и върна обидите на Иван Ласкин, който преди дни се изказа негативно за водещата и предаването й.

„Има такива „водещи” и „предавания” в българския ефир, че вместо да ги гледам, предпочитам да ми извадят зъб през гъзЪ!!!

Това предаване трябва да се казва „Отвратително от НЛ (Няма Лице) или (Недолюбено Лайно)”, написа Ласкин във Фейсбук.

Лозанова не издържа и отвърна на удара, като избра да го направи в национален ефир. Тя заяви, че не се впечатлява от застаряващи актьори, „които с меланхолия си спомнят за отминалата слава и са известни с една-единствена роля“.



Ударът бе насочен именно към Иван Ласкин, който въпреки участието си в редица филмови проекти е известен най-вече като „Васко да гама от село Рупча“.

И за да е сигурна, че няма да бъде разбрана неправилно, Николета се постара конкретно да уточни, че става въпрос за актьора, пишат от blife.bg

С послание във Фейсбук страницата си, тя за втори път жегна артиста, присмивайки му се доста злобничко. И независимо, че Иван Ласкин публично отрече да е оскърбявал някога Николета, още повече да я е наричал с обидни епитети, водещата не пропусна да го унижи, при това в предаването си.

Но на нея често й се случва да си разчиства сметките с някой, който я е засегнал с нещо, използвайки предаването си, пише kliuki.net.

Както е известно актьорът не прощава подобни обиди, особено когато е и напълно невинен по всички обвинения. И вероятно на плеймейтката ще й се наложи да поднася извинения, в противен случай може да се окаже въвлечена в такъв скандал, че войната с Алисия ще й се види като детска игра.