Николета Лозанова: Нямам любовник политик!

19 май 2016 | 12:20
Прочетена
5999
 

Интервюто на Николета Лозанова в "Папараци", в което тя говори откровено за развода си с Валери Божинов и отношенията си с Алисия се превърна в тема №1.

Столичен вестник помести цялото интервю на Ни Ло пред Кристина Патрашкова.

Кристина Патрашкова: Здравей, Николета! Днес си тук пред мен, за да спазиш едно твое обещание. Обещание, което касае отношенията между теб и твоя съпруг Валери Божинов. Очевидно моментът да говориш е настъпил. Права ли съм или греша?

Николета Лозанова: Не грешиш Криси. Права си, това е точно така. Моментът да говоря за отношенията между мен и Валери настъпи. Много малко хора ме познават истински и знаят, че аз съм човек, който спазва обещанията си и държи на думата си. Темата за раздялата ми с Валери от години е №1 за жълтия печат. Прочетох какво ли не. Разведоха ме около 100 пъти. Сега обаче е време да говоря аз. Искам много дебело да подчертая, че това е първото и единствено интервю, което давам по темата и други няма да има. Ако някой е очаквал сапунен сериал или поредният цирк с плачещи жени по диванчетата, трябва да го разочаровам. Аз се казвам Николета Лозанова.

К. П.: Да, наистина темата е изключително актуална, прочетохме какво ли не за нея, но наистина никой не знае каква е истината. Затова аз ще си позволява да ти задам въпросът директно: Има ли развод между теб и Валери Божинов?Н. Л.: Донесла съм да ти покажа входящият номер от молбата за развод, която подадох на 2 май - понеделник, заедно с моя адвокат. Сама взех това решение, сама подадох молбата и сама искам да обявя това. Ако някой не е чул мога да му го повторя, за да не чета после пак приказки от 1001 нощ.

К. П.: Защо чак сега се случва този развод? Вие сте разделени близо 1 година, защо сега подаде молбата за развод?

Н. Л.: Защото сега му дойде времето. Така съм преценила, така съм направила. Разводът ми по документи скоро ще бъде факт. Понякога най-трудните въпроси имат най-простия отговор.

К. П.: Разводът по взаимно съгласие ли ще бъде или по вина?

Н. Л.: Разводът ще бъде по взаимно съгласие. Аз съм подала такива документи. Имам и такива намерения – целият процес да се случи цивилизовано, без циркове, без свидетели, без излишна драма, без панаири.К. П.: Това са хубави намерения, но дали ще се случи точно така?

Н. Л.: Това са моите намерения, заявявам го открито без грам спекулация. Какво и как ще се случи само Господ знае.

К. П.: Това означава ли, че с Валери сте стигнали до споразумение за условията на развода.

Н. Л.: Това означава, че моят адвокат е изготвил споразумение за условията. Той е в контакт с Валери и неговите адвокати. Аз лично не мисля, че има нещо, което да обсъждаме повече.

К. П.: Какви са твоите претенции ?

Н. Л.: Няма да влизам в детайли. Нямам претенции за космически издръжки и апетит към състоянието на Валери. Мога още сега да успокоя всички, че нашите условия, не са по-различни от тези на обикновените хора, които се развеждат. Така, че ако започнете да четете за безумни суми и условия, да знаете че това е лъжа. Споразумението касае само и единствено дъщеря ми Никол. За мен самата нямам никакви финансови претенции!К. П.: Тоест лично ти нямаш финансови претенции към Валери за самата теб?

Н. Л.: Да, точно така. В споразумението за развода е посочена една конкретна сума за издръжката на Никол и нейното бъдеще. Тази сума е месечна, абсолютно нормална за стандарта в България. И в момента, в който някой почне да си фантазира суми от порядъка на 5, 10 или 20 хиляди на месец, нека това му тежи на съвестта.

К. П.: Малко съм изненадана от това, което ми казваш. В медиите винаги съм чела, че имаш зверски претенции към милионите на Валери, че чакаш огромна сума, че чакаш милионите от неустойката му към футболен клуб "Спортинг", за да се разведеш, че го изнудваш, че ламптиш за парите му, че не му даваш развод…

Н. Л.: Не, нямам такива претенции. Дори не знам, докъде са стигнали съдебните битки на Валери и "Спортинг". Съжалявам, ако разочаровам някой.К. П.: Ти самата говорила ли си с Валери за вашия развод?

Н. Л.: Не, не съм говорила. Говорили са моите адвокати. Каквото е имало да си казваме с Валери, сме си го казали очи в очи. Той ме е избрал за негова жена, предложил ми е да бъда негова съпруга, обичал ме е и ме е уважавал. Аз също. Всяко начало има край. Краят на нашият брак вече е факт.

К. П.: Извинявай, че ще те попитам така директно, но в медиите прочетох, че той не е успял да присъства на рождения ден на Никол. Това ли е причината, да вземеш решение да подадеш молба за развод?

Н. Л.: Това, което мога да ти кажа е, че Никол бе най-щастливото дете на рождения си ден.

К. П.: А ти щастлива ли беше?

Н. Л.: Ще ти отговоря по същия начин. На рождения си ден, Никол бе най-щастливото дете на света.

К. П.: Аз мога да чета между редовете на думите ти, мисля че и зрителите могат. Понякога е излишно да коментираш нещо. Разбрах те правилно. Дано и зрителите да са те разбрали.
Николета, ти си в епицентъра на медийния шум. Около името ти винаги е имало и ще има множество спекулации. Моля те нека да поговорим затова, защо си такъв трън в очите на другите. Защо е цялата тази злоба, която се излиза върху теб?Н. Л.: Криси, аз много отдавна не мога да се трогна от писанията по мой адрес. На всеки час излиза по някоя статия по мой адрес. Каква ли не бях, с кого ли не спах. Истината е, че таблоидната преса и жълтите сайтове живеят от името ми. Това е бизнес. Името ми продава. Разбирам колегите, не им се сърдя. Но не разбирам, как може да има толкова злобни хора и дребни душици особено в интернет пространството. Ти разбираш ли, колко нещастен и самотен човек трябва да си, за да се храниш от злобата. Понякога не мога да повярвам докъде може да стигне човек в омразата си. Те могат да намерят нещо негативно във всяко положително нещо. Това са хора без душа, скрили се зад монитора на компютъра и са си помислили, че са богове. Това са едни празни създания.

К. П.: Николета, нека да бъдем по-конкретни. Истина ли е, че имаш любовник политик, който ти дава по 20 хиляди лева на месец в плик?

Н. Л.: Между другото струвам малко повече от 20 хиляди лева на месец. И не, нямам любовник политик и няма и да имам. Не познавам лично нито един български политик. Пари на ръка не съм получавала от 6 - 7 клас, когато родителите са ми давали пари за закуски в училище.

К. П.: Николета, имала ли си любовник – свинар, фермер или както искаш го наречи влиятелен бизнесмен, който се занимава с подобни неща. Заглавието „Николета спи със свинар”, често може да бъде видяно в пресата.

Н. Л.: След като до скоро постоянно ме забременяваха, сега ми преписват връзки с измислени герои, то очаквам в близко бъдеще да бъда вкарана и в терористична групировка. Поредната нелепост!

К. П.: Николета, била ли си интимна със столичния бизнесмен Георги Станов - Бирмата, който е бившо гадже на Преслава, а в момента има връзка с Алисия?

Н. Л.: С Жоро сме близки приятели, двамата много пъти сме се смяли, как е минал през кревата ми. Не, никога не е имало нещо подобно. Изключително щастлива съм, че двамата с Алисия са заедно и се обичат. Мисля, че Алисия намери своя човек. Пожелавам й да бъде толкова истински обичана, колкото заслужава.

К. П.: Като каза Алисия, истина ли е, че заради войната между вас страдат децата ви? Че не ги пускате да се виждат заедно?

Н. Л.: Това е пълна лъжа. Валери и Никол се обичат изключително много, виждат се всеки път, когато поискат. Никол е много смешна, защото тя постоянно иска да целува и прегръща Валерко. А той, като неин батко, се държи много мило с нея. Наистина са много сладки и чаровни. Колкото до войната с Алисия, такава няма! Трети лица са били причината за дразгите между нас.

К. П.: Нека да се върнем малко отново към Валери. Една негова реплика взриви България. Става дума за малките котета и скандалните му чатове.

Н. Л.: Криси, аз уважавам Валери. Каквото и както да е направил, с която и да се е забавлявал, с която и да е спал или свалял, аз не мога да го съдя. Искал го е, направил го е. Всеки сам си носи кръста. Но не уважавам малки момиченца, които докато гледат през прозореца на общежитието си в студентски град към центъра на София, са готови за едно уиски да се продадат. Не уважавам тяхното маниакално желание да станат известни. Да си пускат сами чатовете с Валери, за да си вдигнат цената. Макар че колко точно да си я вдигнат! Най-много от 2.60 да станат 3.60. Това, че всяко от въпросните момичета иска да е на мое място, да спи с моя мъж, мен не ме вълнува. За мен те не съществуват. Това, че Валери ги е ползвал, като евтини секс играчки, трябва да обижда тях не мен. Това, че са под общ знаменател – малки котета – трябва да обижда родителите им. Няма как да ме дразнят момиченца, коите са без имена. Някой може ли да ми каже име и фамилия, на момичето със секс чата на Валери, защото аз не мога да се сетя.

К. П.: Някои хора обаче обвиняват теб за всички жълти заглавия, които се изсипват върху Валери. Според медиите ти си склонна да съсипеш живота на Валери.

Н. Л.: Криси, защо да го правя? За да се срамува един ден дъщеря ми от името на баща си ли? Който каквото си направи сам, никой друг не може да му го направи. Валери е правил много грешки и осъзнава голяма част от тях. Аз го уважавам и знам, че винаги ще имам специално място в сърцето му. Не искам да разбивам ничий живот. Искам да живея моя собствен! Искам емоции, които да помня цял живот. Искам любов, а не война!

К. П.: Световните медии гръмнаха с новината, че си гадже на най-известният футболист на земята – Кристиано Роналдо. Това истина ли е или не е? Познаваш ли наистина Кристиано Роналдо?

Н. Л.: Криси, мисля че е време да сложим край на днешното интервю. Някой друг път ще ти отговоря на този въпрос.

Свързани новини

Галерии

Коментари

viktoria
20 май 2016 | 23:38

Ей тая селянка Николета не помни как лапаше пишките на охраните по детските дискотеки да не плаща 2 лева вход сега тръгнала да се подиграва на момичетата от Студентски град. За разлика от теб те поне ще завършат висше образование, а ти ще си останеш с циркаджийското ти училище, дето е до затвора и е най-долното даскало в града. Да не говорим на купоните като сме се събирали момчетата кво я правеха тая мърша и после всички я разправяха Николета разпоретината.Да не ми се прави само на класна , че целият Повдив наборите и я помним кво представляваше още от малка.

20 май 2016 | 11:51

Клозетке нали и ти си същата мизерна селянка като момичетата от студенските общежития, с разликата че те ще завършат висше образование!

El
20 май 2016 | 11:40

Патрашковаааа за пари какво още ще направиш????? Плюеше и храчеше по плеймейтките, а сега само краката, където не си им зацелувала .... Продажница

20 май 2016 | 10:19

Журналистите и били колеги, а?

Фалшиви перлички
19 май 2016 | 22:46

и разчекнати крака

19 май 2016 | 17:31

Krisi, Krisi, Krisi...golemi drujki!

Офф...
19 май 2016 | 17:00

Не съм и нямам намерение да гледам интервюто , но направо я чувам как нелепо рецитира заучените си реплики , смешница !!

ШОК/не съм го чела цялото.. искам да ми останат мозъчни клетки
19 май 2016 | 15:02

"Но не уважавам малки момиченца, които докато гледат през прозореца на общежитието си в студентски град към центъра на София, са готови за едно уиски да се продадат. " Не е нужно да описва себе си :D

Коко
19 май 2016 | 14:50

Бах ти простата кифла...

Нолан
19 май 2016 | 13:53

И на последния въпрос Николета реши да се направи на загадъчна ... Алоу вадам спала си Роналдо, толкова, колкото си спала с Григор Димитров. Високи за топки са това за тебе, мила, ти може да минеш за вървежна само пред някой мутрак от син сини.

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Яница лъсна топлес

Срази конкуренцията с този кадър

Мари Константин показа стегнато дупе (Снимки)

Ето как отговори на нападките, че е надебеляла заради короната

Щерката на Фатик се "разопакова" пред Триумфалната арка

Александра изпревари Макрон пред историческата забележителност

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Майли Сайръс пребори паникатака на сцената

Певицата направи феновете си съпричастни към трудностите й

Илиана Раева в защита на Лили Иванова

"Тя е недосегаема крепост", категорична е Раева

Мерки ли?Преслава се вихри в препълнена чалготека (Снимки)

И в Лондон няма маски и дистанция, точно както в София

Мария Бакалова:Обичам те безкрайно много

Актрисата с трогателно послание

Коко Динев отсвири кръщенето на дъщеря си

Мира стана християнче в присъствието на пастрока си

Емилия забременяла след чудо в манастир

Певицата послушала колега и отишла в "Света Богородица" край Асеновград

Новият на Мария-двуженец

Жена му Вая все още носи фамилията му

Галена с Азис в Америка

Двамата с мини турне

Мишо Шамара се завърна

Рапърът слезе от тира, за да се качи на сцената

Камелия или Андреа? Познайте!

Всички си приличат, коментират фенове

Забраниха Азис в Турция

Стораро смени певеца при участие на панаир в Бурса

Дъщерята на Преслава с ЧРД като сватба (Снимки)

Паола стана на 3 със Софка и Константин

Бритни се сгоди за младок

Приятелят й е треньор по фитнес

Кейт Бекинсейл влезе в болница

Актрисата от „Пърл Харбър“ е в Лас Вегас за снимки на филм

Деси Слава прости на Благой

Двамата си дават нов шанс заради детето

Тв и Риалити

Илиана Раева в защита на Лили Иванова

"Тя е недосегаема крепост", категорична е Раева

Петър от "Фермата" пак вдига самолета

Риалити героя отново е пилот

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Изневяра разведе една от двойките в "Един за друг"

Момчил ближе рани от краха си с Яница

Ето я Векилска след прекаран ковид

Водещата от години води битка с килограмите

Виж още от Издънки

Култура

Петя Буюклиева изненада с проект

Певицата издава детски албум

"Пътят на честта" вдъхнови Орлин Павлов

Певецът с нов музикален проект

Алекс Раева признава неуспехите си

Детективката от "Маскираният певец" се качва на сцената на празника на независимостта

Виж още от Култура

Fashionista

Почина мъжът на дизайнера Том Форд

Двамата имат 9-годишен син

Най-сетне! Пълнички манекенки в седмицата на модата

Кристиан Сириано качи на подиума Прешъс Лий

Двама българи сред моделите на "Долче и Габана"

Людмил Димитров и Белослава Хинова се показаха пред Мария Бакалова, Джей Ло и Моника Белучи

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.