Телевизионният таблоид "Горещо" стратира своя десети сезон в ефира на Нова телевизия. В първия епизод от десетия сезон Венета Райкова-Георгиева е поканила двете най-горещи светски личности в момента - Николета Божинова и Азия Ротшилд (Азис).

В шикозната обстановка на летен бар край частен басейн, тримата охлаждат горещите страсти с ледени коктейли и отново ги палят с горещи откровения.

След като се ожени за Валери Божинов и роди дъщеря си Никол, а в момента е спрягана за една от съквартирантките във ВИП Брадър, Николета Лозанова разказва за живота си на майка и съпруга, разкрива разделила ли се е с Валери и изневерявали ли са си двамата. Николета признава, че много ревнува съпруга си и разказва пикантни случки, породени от това, пише lifestyle.bg.

Задочен отговор получават и анонимните интернет- потребители, които я обвиниха, че е лоша майка, а коментарът за отношенията й с Алисия буквално ще взриви светските среди. Накрая едно неочаквано предложение да си направи тест за бременност ще преобърне всичко с главата надолу... Истината ще се разбере тази събота.