Плеймейтката и тв водеща Николета Лозанова често ни показва прегрешенията на родните звезди в национален ефир, съобщава Dnes.bg.

НиЛо изобличи актьора Иван Ласкин, че шофира след няколко чашки, възмути се как Алисия вози на предната седалка сина си. Но когато става въпрос за личен пример не е много по-различна от останалите шофьори.

Снощи тя паркира джипа си пред супермаркет на булевард "Симеоновско шосе", около 19 часа. Потребител във Facebook щракна колата й, която бе оставена на обозначено място за инвалиди. Всъщност, тя не е единствената, която си позволява, коментира очевидецът. 



"Спират абсолютно безнаказано и ежеминутно на подобни места! Аз специално на паркинга на този магазин почти никога не съм видял на местата за инвалид да не е спрял поне по един джип или някой друг супер скъп автомобил, а от там минават всеки ден по няколко пъти. Местата са само 3, има и направена рампа до входа на магазина, подходяща за хора с колички или затруднения, но на тези места почти винаги виждам само "умствени" инвалиди!", коментира столичанинът.

При Николета това е рецидив. Още като съпруга на Валери Божинов, тяхното "Бентли" бе щракната на инвалидно място в столичен мол. По-късно тя се оправда, че тази кола вече не е тяхна, което бе далеч от истината, защото само няколко седмици по-късно зад волана на червения автомобил седеше Валери.

В началото на тази година също бе заснета, със същия бял джип, паркирала на обозначено със синьо място пред столичен магазин, пише Dnes.bg.