Скандалната плеймейтка Николета Лозанова още не е стъпила на португалска земя, а модните дизайнери в страната на фадото се надпреварват, кой ще я спечели за рекламно лице, пише електронното издание hotarena.net

Съвсем наскоро португалски ежедневник публикува статия за дивата, представяйки я като атракция за футболистите и член на родния хайлайф като не пропусна да отбележи и че португалците очакват с нетърпение да видят Лозанова в Лисабон, пишат от hotarena.net.

Положителните отзиви за нея явно са оказали почти магическо въздействие върху интереса на модните дизайнери там и в момента те се надпреварвали да я спечелят с атрактивни предложения за професионални ангажименти.

Не можем да не се запитаме, дали по време на тези ангажименти брюнетката отново няма да срещне някоя нова любов, която да превземе сърцето й? По една случайност, Николета и любимият й Валери Божинов се запознаха именно по време на фотосесия в Милано, където Лозанова работеше за местна модна агенция. Точно там пламна и любовта й с Валери, който по същото време имаше сериозна връзка с фолк певицата Алисия.