На бурни купони се отдаде Николета Лозанова веднага след завръщането си от райския остров Мавриций.

Тв водещата остави любимия си Валери Божинов у дома и се впусна в среднощни запои с приятели.

Парти маратонът при плеймейтката започна още в сряда вечер, веднага след като брюнетката кацна на родна почва.

Тя била забелязана в голяма компания в столичния клуб Bedroom Premium, където разпускала на черни ритми. Сред присъстващите бил един от сценаристите на предаването й „Папараци”, с когото Ни Ло прекарва доста време извън професионалните им ангажименти.

Странични наблюдатели отбелязаха, че г-жа Божинова цяла нощ пиела марково бяло вино и вдигала наздравици с тумбата си.

„Непрекъснато си правеше селфита с един брадат мъж. Направи ни впечатление, че извади от чантата нещо като лампа, което да й осветлява селфитата”, разказаха очевидци.

Запознати пък разкриха, че въпросният уред, който Николета наричала „вълшебна лампа”, правел фотографиите й бляскави и прикривал недостатъците на репортажните кадри.

Много холивудски звезди, заслепени от суетата си, също ползвали подобен аксесоар при снимането с телефони.

Затова и Николета не се разделя с лампата, която винаги е в чантата й. На следващия ден бившата плеймейтка отново продължила със срещите с приятели, като била забелязана най-напред в ресторант в центъра на София, а след това минала на коктейли в друго заведение.

Същевременно пловдивската грация опроверга клюката, че са загубили багажа й на летището при полета от Мавриций, където със съпруга си посрещна новата година. Слуховете гласяха, че изчезналите й вещи са на стойност 100 000 лв.

Във Facebook обаче опроверга тази информация. Тя заяви, че багажът си е при нея и няма никакви липси.

Оказа се, че „новината” била претоплена от предишно нейно пътуване, а този път всичко било наред. С пристигането си красавицата отправи положително послание към феновете си. Тя написа във Facebook:

“В България било лошо времето... спокойно, прибрах се и докарах слънцето...”