Фрапантното поведение на Николета Лозанова надмина всякакви граници.

При последното си участие като коментатор на „Къртицата” плеймейтката не издържа и загубила всякакво самообладание стана, след което шамароса водещия копродуцент Андрей.

Плесницата не бе толкова звучна, а жертвата после обясни, че ударът е бил „плътен и тъп”.

До шамарите се стигна, докато коментаторите обсъждаха един друг побой в „Къртицата”.

От приказките им стана ясно, че още по време на кастингите, Велислава е плеснала звучна плесница на главния редактор.

Най – голям мерак да види побоя имаше Жени Калканджиева и за да си задоволи любопитството, тя плати 1 000 лева на предаването. После Жени разказа какво точно се е случило между Велислава и редактора.

Побойницата сподели, че е шамаросала редактора след негова изрична покана да направи такова нещо. Освен това признава, че в своето минало е преживяла много тежки моменти и по този начин трябвало да докаже, че е станала силна и вече може да преодолява трудностите.

Скандалната половинка на Иван Христов – Ирина Сарачинова пък заяви, че ако има силно желание да участва в някакво предаване ще залющи на редактора не само един шамар, но дори би го вкарала в болницата. По мнението на другите ударът не е бил кой знае какъв и поради това не трябва да се вдига много шум.

В този момент Андрей реши да се прави на мъж и открито предизвика Николета Лозанова да повтори подвига на Велислава. Моделката прие поканата присърце и без да се двоуми го плесна през лицето. Арнаудов обаче изглеждаше доста щастлив и заяви, че се радва на „авантата”.