Екип от професионални папараци и тайнствен детектив ще дебнат звездите в най-новото предаване на bTV.

От 28 септември всяка неделя в 22:00ч. водещата на "Папараци" Николета Лозанова и нейният екип ще показват скрития живот на известните личности у нас.

За целта най-известната светска личност у нас ще работи заедно с над 15 професионални папараци, които ще разкриват VIP личностите в техните не толкова звездни моменти и ще ни представят доказателства за техните нови връзки, раздели и прегрешения.

За първи път в българския телевизионен ефир "Папараци" ще предложи на зрителите уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с модерна техника за проследяване.



"Аз самата имам амбициите да продължавам да откривам най-горещите новини от българския шоубизнес, да разплитам най-скандалните истории и да създавам сензации. През последната година се убедих, колко трудно се случва всичко това, колко усилия и ресурс са нужни, за да бъде доказана една нова любов или раздяла, но вкуса на успеха е несравним. Самата аз попадам ежедневно в „измислени” истории на страници на родните таблоиди, ето защо осъзнавам необходимостта от подобен формат, който да показва истинските новини. Всички правим разликата между това да прочетеш в пресата, че две звезди са се влюбили и между това да ги видиш прегърнати на екран", коментира водещата на шоуто Николета Лозанова.

В продължение на един час, тя и екипът й ще проверяват слухове и ще разкриват тайните на известните.



Специална роля в "Папараци" ще има и светската репортерка Лили, която ще бъде критично око и ухо по време на най-интересните светски събития през седмицата.

Тя ще бъде агентът на предаването, чиято роля е да разкрива пред зрителите най-любопитното от звездния живот.

Телевизионният таблоид на Николета Лозанова има амбицията да показва и най-актуалните български звезди, техните неразказвани истории и лични изповеди.