„Сензация! Wiz Khalifa и Tyga избраха Николета Лозанова за свой клип! Две от най-популярните в момента лица на рапа се спряха на българката Николета Лозанова да краси новия им съвместен проект - песента „Molly“.

Това разкри ексклузивно близък приятел на плеймейтката.

Според него Tyga видял нашата красавица на корицата на Плейбой и веднага се свързал с мениджъра на Николета. Лозанова въобще не се поколебала, след като разбрала, че ще лети за Града на ангелите - Лос Анджелис, изкушена от тлъстия хонорар за участието!

„Визията й в клипа ще е изкусителна и екзотична като същинска калифорнийка. Вече върви записването на снимките“, твърди приятелят на Николета, пише hotarena.net

Американците били впечатлени от красотата на нашата българка и й угаждали по всякакъв начин.

Валери бил против жена му да се показва провокативна в световен ефир, но нашата моделка не му оставила никакъв избор, след  като го убедила, че това е част от професията й!

Странно е, че досега никъде в медиите не се е споменавало, че Лозанова ще участва в клип, и то на Wiz Khalifa и Tyga. „Molly” наистина все още няма официално видео към новото парче, но ако това беше Николета, едва ли щеше да се пази в тайна.

По думите на информатора нашата българка вече била на седмото небе, след като започнали снимките по клипа. Тя дори споделила: „Бях много развълнувана за това нещо, една голяма крачка в кариерата ми - а кой знае, догодина, живот и здраве, защо да не покоря и Холивуд!? Много съм щастлива, че избраха мен, ще разтърся Лос Анджелис със скандал“, заканила се Лозанова пред приятели.

Нещо повече - според запознати Tyga и подарявал чисто нова кола, но Николета била твърде нахакана и отказала подаръка, след което размахала ръка с брачната си халка, продължава съмнителният слух.

Само ще припомним, че преди време упорито се заговори, че Лозанова ще участва в клип на Akon.

„По време на заснемането на клипа в Лос Анджелис всеки ден в хотела получавах по 100 рози от него, а стаята ми струваше по 7000 лв. на вечер!”, хвалеше се Лозанова. Клип обаче така и не се появи.