Само месец след като роди, Николета Лозанова вече е със завидна фигура и готова за нови фотосесии.

Няма и помен от наедрялото коремче, в което до скоро носеше малката Никол. С появяването й на бял свят сякаш любовта между звездната двойка Николета Лозанова и Валери Божинов е още по-силна от преди.

В своя личен профил в социалната мрежа Facebook, Ники сподели албум, озаглавен "La coppia perfetta", което в превод от италиански означава - перфектната двойка. Именно за такава ги смятат многобройните им фенове, които побързаха да изкажат своите положителни коментари, за това колко са красиви, а хармонията помежду им личи и от факта, че стайлингът и на двамата е в тон  - в розовата гама, цветът на малката Никол.

Николета пък, като истинска модна икона е с рокля, свалена от последното ревю на световно известна италианска марка, а цветните орнаменти по нея изпъкват още повече на шоколадовия й тен, който на пук на зложелателите е придобит не в солариума, а на плажа, откъдето са снимките.

Николета спести дали снимките са направени на родното Черноморие или в Лече, където играе Валери Божинов, но със сигурност с тях е и дъщеричката им Никол, пишат от lifestyle.bg.