Само преди броени часове стана ясно, че Николета Лозанова вече гримира едва петмесечното си бебе Никол, за да го подготви за предстоящата му първа фотосесия в живота.

Това предизвика истинска истерия сред други млади жени, които открито въстанаха срещу изстъпленията на плеймейтката и я обявиха за най – лошата майка в България.

Потресените дами открито заявиха, че такива антибебе действия, трябва да се наказват със закон. Facebook профилът на Лозанова буквално беше бомбандиран от безмилостни коментари, а обвиненията срещу нея заваляха като градушка.

''… Аз лично не видях ни една снимка с детето ти и мъжа ти, откакто уж си се ''омъжила''. Но мога с часове да говоря за твоя морал, дето си хукнала да се снимаш с когото и където ти падне като разпасана някаква си …'' – написа разярена потребителка на социалната мрежа.

Друга пък заклейми Лозанова, задето се е спазарила да продаде първите официални снимки на бебенцето си на някакво списание и я обвини, че ще изложи невръстната Никол на унищожителното облъчване и горещина, издавани от фотографското осветление.

''Каква майка си ти, а? Напълно си наясно каква е ситуацията във фотостудиото, възрастен човек едва издържа там! Та това е едно малко бебе, кажи, как ще я гримираш?'' – завършва огорчена млада майка, цитира skandalno.net.

Всички обаче са единодушни, че Валери Божинов е най – страхотния баща на света. Нито безнравствеността на Николета, нито нападките на Алисия му пречат да се грижи и за двете си деца, когато може. Благодарение на Божинов, малката Никол нямало да остане с празно сърце, поради пълната неангажираност на родната си майка.