Съпругата на Валери Божинов често става обект на критики, че копирала някого, дрехите й били реплики на дизайнерски модели и други подобни. Но явно вече й е писнало от злонамерените коментари и заради това забрави за добрите обноски и милите думи.

Едва ли някой ще отрече, че Ни Ло е доста секси, но две мнения няма и относно познанията й по италиански език. Това си пролича от последния кадър, който пусна в социалната мрежа Facebook,  а над него написа с правописни грешки, че е дошло време за разходка до невероятния увеселителен парк Гардаланд.

Разбира се, наблюдателен посетител в профила й побърза да изпише изречението правилно и да го преведе на български, без да казва нищо лошо по адрес на Николета. Тя обаче не можа да премълчи и отговори на него и на всички, които смятат да й правят каквито и да е забележки, с думите:

"Ако на някой нещо не му харесва, моля да напусне страницата".

Въпросната снимка все пак събра близо 1400 харесвания, а след забележката на Лозанова никой повече не посмя да коментира, пише blife.bg.

През уикенда футболната съпруга пусна и още един кадър от предстоящия клип на Азис, в който тя е главно действащо лице. Припомняме, че видеото е към песента "Ти за мен си само секс", която изпълнителят вече представи по време на свое участие.