Златка непрекъснато показва колко е луда, коментира Николета Лозанова на страницата си във Фейсбук.

Въпреки че отказа да влезе в Брадъра и да става за смях на цяла България, съпругата на Валери Божинов следи буквално под лупа какво се случва там. И се радва, че не е вътре, защото е много трудно да се владееш два месеца и да не изпуснеш нервите си.

Златка боготвори Николета, но Лозанова не й отвръща със същите чувства. Тя направо пише, че е потресена от отношението на Златка към Къци. Няма как да се правиш на културен и широко скроен човек и същевременно да крещиш като побъркан на някой, който е на възрастта на баща ти. Златка е под напрежение, то се вижда, но не смее да си го излее нито на Багата, нито на Фънки, нито на Люси.

Тя си е избрала най-лесната жертва, която всички използват, за да се разтоварят. Най-малкото на една жена не й отива да прави това, а на жена с претенции още повече, коментира Николета, която още в началото написа ''Аууу, сега Златка ще покаже колко е луда!'' И думите й се сбъднаха. Малко по-късно тя допълни – държи се отвратително. Николета не одобри опитите на колежката си да си върне Багата, нито сълзливите истории покрай него, не повярва, че като написала писмо до Благой, Златка го изтрила от главата си и вече не изпитвала същите чувства.

Тя играе, но играе некадърно и не може да сдържа изблиците си. И напада по-слабия и по-възпитания човек. Къци й е непонятен и странен, защото тя просто не е контактувала с такива хора. Николета не крие, че неин фаворит е Къци, защото показва друг вид поведение, такова каквото би трябвало да имат културните хора. Но е сигурна, че спечели Багата, без да може да се мотивира защо, пише skandalno.net.