Николета Маданска се радва на първото си дете. Водещата на спорта по bTV в момента е в майчинство след като на 22 ноември тя и Венелин Петков посрещнаха в семейството си момченцето Йоан. Той пък се оказа "бебе като по учебник". Какво означава това и с какви предизвикателства се сблъсква Николета в първите си месеци като майка, успява ли да намери време за себе си и кои митове опровергава с личния си опит на новото поприще - потапяме се в нейния светъл свят сега, пише ladyzone.bg.

"Наслаждавам се на майчинството. Дните с Йоан са най-смисленото и пълноценно време досега. Обичам да съм майка. Това е най-доброто, което ми се е случвало. Йоан е почти на шест месеца. Гледам снимките от родилното. После поглеждам момчето до мен, което ме прегръща, целува, смее се с глас, бърбори, преобръща се.

И знам, че интересното тепърва предстои, но ми се ще времето да не препуска така стремглаво. Ако трябва да съм честна, с баща му не разбрахме какво са колики или безсънни нощи с новородено. Йоан е много спокойно бебе. От ден първи спи по цяла нощ. Аз съм била такова бебе и тайничко се надявах да прилича на мен", споделя журналистката.

Блондинката признава, че всичко е строго индивидуално и бременността й е протекла леко. "Все очаквах да ми се гади, да ми се ядат определени храни, да ме боли кръста, да ми отичат краката. Все неща, от които се оплакваха мои познати, но нищо от това не ми се случи. Така беше и след раждането на Йоан. Реалността се оказа по-хубава от очакванията ми.