Николета горчиво съжалява за злополучния край на брака й с Валери Божинов и с всички сили се опитва да си го върне обратно.

Плеймейтката все още обича футболиста и се бори да запази брака си. Близки от обкръжението й издават, че не може да се примири с мисълта, че е загубила не само мъжа до себе си, но и битката, която сама поде срещу бившата му изгора.

Именно за това красавицата все още не е коментирала раздялата им, защото счита, че нещата няма да останат същите и случилото се ще завърши с щастлив край. Анонимни източници издават, че на НиЛо никак не й е удобна позицията, в която двамата с Валери преди време оставиха певицата Алисия. За да изтрие срама от челото, тя ще се бори да докаже, че може да задържи половинката си.

На фона на опитите на моделката да спаси връзката си, Мартин Данона възпрепятства резултатите, създавайки нови интриги. Източник твърди, че Данона сам пуска слухове за връзка с Николета. Естествено и да има, и да няма – тези отношения няма да продължат дълго, тъй като бизнесменът е доста стиснат. Поради тази причина още преди около 2 години фолк певицата Анелия го заряза, пише hotarena.net.