Николета Лозанова отиде на пластичен хирург! Дотук с вечните й обяснения, че красотата й била естествена...

Папараците на "България Днес" изловиха скандалната плеймейтка в началото на седмицата в центъра на София. Преди да отиде в кабинета на пластичния хирург, Ни Ло посети скъпарси козметичен салон, където обича да ходи родният елит. Телевизионната водеща си направи бърз маникюр, колкото да отбие номера.

От козметичката изхвърча като тапа, с усмивка на лице прескачаше стълбите и скочи в черния си джип "Порше". Даде указания на шофьора и с мръсна газ потеглиха.

Бившата на Валери Божинов бе много развълнувана, че ще ходи на любимото си място - при пластичния хирург. Допълнително се радваше и от факта, че в последното си шоу успя в ефир да нападне Андреа, с която вече не се имат. Злословеше по неин адрес в отсъствието й, въпреки че като водеща на предаване трябва да е безпристрастна.

Още не бяха паркирали пред центъра за пластични интервенции, когато Лозанова слезе от колата в движение и се затича към кабинета на доктора. Бягането не й се удаваше много заради изсулените дънки, но това не можеше да я спре. Николета специално бе купила кутия натурален сок, за да умилостиви медика.

Лозанова-Божинова прекара половин час в света на ринопластиката, изкуствените скули и скалпелите. Тя само се консултираше за бъдещи промени по тялото и лицето си. На влизане в кабинета Николета бе с вързана на кошница коса, а на излизане - с пусната.

Най-вероятно са обсъждали фейслифт, затова се е наложило да си отвърже гривата. Годинките минават и Николета не била доволна от отпускането на бузите и шията й. Тези дефекти не се виждат с просто око заради тежкия грим на Лозанова, но тя сама не ги издържала и искала да е перфектна.

"Другият вариант е да е обсъждала поставянето на нови импланти в бюста", сподели вещо лице. Подмяната на силикона в циците е добре да се прави през зимата. Ниските температури оказват благоприятен ефект след интервенцията. Лятото било доста по-тежко и болезнено!

Николета открай време отрича, че е лягала под ножа на хирурга, и признава само за имплантите в бюста си. Въпреки това нейната визия се променя главоломно. Скулите, носът и устните й са се променили доста, свидетелстват снимки от бурното й минало. А няма грим, който да може да направи чак такива промени.

Въпросът е докъде ще стигне Николета в манията си за съвършенство? Още сега, когато "уж" тя няма поправки по себе си, лицето й прилича на маска, както се вижда от снимките. Какво остава за след време. Май ще си имаме българска Донатела Версаче!