Николета Лозанова проклела Алисия, вярват близки на фолк певицата.

Те са убедени, че виновна за раздялата е именно плеймейтката, която през 4-те години връзка на Ники Михайлов с врагинята й така и не се примирила с любовта им.

„Нищо чудно и по врачки да е ходила. Тя по всички възможни начини се опита да ги раздели, дори сватосва Ники с нейни приятелки. Когато това не проработи, е прибегнала до други методи“, съмняват се приятелки на Алисия.

Според тях НиЛо е направила магия на двамата да нямат общо бъдеще заедно. Певицата й била трън в очите не само защото е бивша на Валери Божинов и има син от него, но Николета още си падала по Ники Михайлов.

*Николета

Според тях Лозанова дори се заяждала с Алисия на тема деца. Наскоро тв водещата изрази съжалението си относно слуха за раздялата между Ирина Шейк и Роналдо.

„Е, да! В това отношение, че си нямат общо дете, и аз я съжалявам, но при доста двойки сценарият не е приказен и тази частица от пъзела не си е на мястото! При тях обаче нещата скоро ще се наредят!“, написа Николета.

Според феновете на Алисия, всъщност тези думи били насочени именно към фолк певицата, пише България Днес, цитира hotarena.net.

Разбира се, твърде е вероятно нещата да са точно толкова прости, колкото изглеждат и светът да не се върти около Алисия. Но каква е истината, само те си знаят.

*Алисия с Валери-младши и Ники