Николета Лозанова развенча имиджа си на секс зверица и каза, че откакто са заедно с Валери Божинов не е поглеждала към друг мъж.

Моделката заяви под клетва, че на света не съществува нито една чужда или родна звезда, от която съпругът ѝ има защо да се притеснява. Това направи във връзка с предстоящото участие в новото тв шоу „Къртицата”, където за доста време ще бъде затворена с цял куп отявлени свалячи.

''Готова съм да живея с всеки, който от своя страна ще се престраши да живее с мен. На света няма нито една звезда, от която Валери може да се притеснява по какъвто и да е повод. Истината е, че ние с него сме страхотно привързани един към друг и това ми дава увереност, че докато ме няма Никол ще е в най – добрите ръце. Той обожава дъщеря ни, а нашите родители също ще му помагат'' – коментира Ни Ло.

Плеймейтката сподели още, че няма да участва в ''Къртицата'' заради парите, от които си има предостатъчно. Влизала в шоуто с идеята да покаже на всички, че не съществуват невъзможни неща и тя самата е способна да се пребори с всякакви трудности. Все пак красавицата отправи предупреждение към всички евентуални секс нахалници да внимават в поведението, за да си нямат ''проблеми с Валери''.

Освен това моделката се зарече, че по време на участието ще направи всичко възможно, за да разбие на пух и прах неверния образ на машина за секс, който медиите ѝ изградиха през последните месеци. Обществената представа за нея била напълно невярна, въпреки че самата тя се определя като ''рискуваща и емоционална личност''.

Николета Лозанова потвърди, че в шоуто ще бъде рамо до рамо с Азис. В същото време тя отрече всякакви слухове за секс между двамата и заяви, че той е една от нейните най – добри приятелки. В негово лице не вижда никаква конкуренция, а човек от когото очаква подкрепа, пише skandalno.net.