Че Николета Лозанова е меркантилна, като всички плеймейтки у нас, всеки го знае. Но не сме и предполагали, че е чак такава сметкаджийка!

Според източници тв водещата изобщо не обича съпруга си Валери, а е останала с него само по една-единствена причина – заради пари, пише hotarena.net.

Ще кажете: „Че какви пари?! Валери е без отбор, няма пукнат лев“. Не бързайте! Оказва се, че в момента Божинов се надява да му паднат едни 2 400 000 милиона евро, след което Николета с удоволствие ще се разведе с него. И ще прибере половината.

Цаката е следната. Футболистът съди Спортинг за крупната сума, заради неправомерно уволнение.



Припомняме, че Валери бе уволнен в началото на сезона, защото не се е явил за лагер-сбор. По това време Божинов си бе в България – грижеше се за болния си баща, който бе опериран от рак на гърлото.

Договорът му е до 2015 година и сега футболистът иска да получи като компенсация всичките си заплати до уговорения срок. Сумата възлиза на 2,4 милиона евро, а адвокатите са почти сигурни в успеха на делото.

Разбрала за предстоящия удар, Николета решила да остане при Валери и да отложи развода. Ако през лятото, когато Лозанова го заряза, щеше да вземе от развода огризки, то след делото плеймейтката ще получи половината от тази сума като законна съпруга - минимум 1 200 000 евро.

Да не говорим за другите пари по сметката на Божинов, които не са толкова малко...