Николета Лозанова не е от родителите, които се опитват във всяко свое публично изказване да подчертаят дебело, как детето е най-важното нещо за нея и е на първо място в живота й, тъй като подобно самоизтъкване не й е по вкуса.

Тя е от светските майки, които не крият децата си от хорските очи и често споделя сладки снимки на Никол, за което обаче търпи критика от страна на широката общественост, че ползва дъщеря си за бижу към стайлинга си.

"Това е нелепо! Поредното безпочвено обвинение към мен. Аз не претендирам, че съм съвършена майка, но и не е нужно да се боря с някой си за подобен приз. Никол не е мой аксесоар, но детските принадлежности, безспорно всяка себеуважаваща се майка, може да превърне в част от своя перфектен стайлинг - особено бебешката количка. Така че нека е ясно, Никол е част от мен, а детските продукти съм показала нагледно, как успешно се вписват във визията на съвременната майка", категорична е Лозанова, която засне сесия за италианска марка, предлагаща детски стоки.



Николета смята да продължава да спазва тази политика на поведение спрямо критиците и да не се влияе от хорския негативизъм. Това е нейната формула за щастлив живот.