Моделката Николета Лозанова за първи път официално се появи пред медиите с новата си любов – футболиста Валери Божинов, на 23-ия си рожден ден.

Двамата изглеждаха много влюбени и не пестяха целувките си един за друг.

На 6-ти декември Николета отпразнува и своя имен ден.

Пред bliasak.bg брюнетката сподели, че с Валери не са излизали някъде да празнуват, а са си останали да вечерят в дома им в Парма.

Според kliuki.bg Ники е гостила Валери с пълнен шаран по италиански. И тъй като кулинарията не е силната й част, плеймейтката се доверила на рецепта от Интернет. Според нея сладководната риба се пълни с нарязан кромид лук, гъби и орехи. Плънката се залива с италианско червено вино, след като шаранът се зашива и се изпича на умерена фурна.

„След това имах много изненади, които обаче ще запазя само за себе си“, заяви Николета и допълни: „Само ще кажа, че ще помня дълго този ден.“

„За мен беше много важно, че и на рождения ми ден, и на именния Валери беше до мен. Няма по-хубав подарък от любовта, която ми показва той. Това ме прави най-щастлива“, обясни Николета Лозанова.

Припомняме, че Валери долетя специално от Италия, за да бъде близо до своята любима на рождения й ден. Нападателят на националния отбор изненада своята половинка с уникален часовник Cartier, инкрустиран с диаманти.