Ежеседмично Николета Лозанова отговаря на въпросите на своите фенове в своя лична рубрика, където наред с модните съвети, които й искат, най-много преобладават поканите за лична среща на обяд или на вечеря.

Плеймейтката обаче категорично попари мераците за индивидуални рандевута, като обясни, че подобно нещо носи голям риск, тъй като има много псевдо почитатели, които съвсем не й мислят доброто, а и в световен мащаб няма такива случаи:

"За съжаление на тези, които имат желание да се срещнем самостоятелно, нямам такава практика за подобни срещи от съображения за сигурност. В днешно време не можеш да имаш доверие на никой! Има много злонамерени "фенове"! Дори физически да си в безопасност, не се знае по какъв начин това ще бъде представено, разтълкувано и изопачено. Не искам да излиза, че се сравнявам със световните звезди, но след като и при тях не се наблюдава подобно фриволно поведение, значи има защо. Иначе всеки един от вас, който ме е оценил и изпитва позитивно отношение към мен, ми е изключително скъп и му благодаря от сърце. А за фен клуб, все по-често се замислям и може би скоро ще ви изненадам."



И все пак, Николета разкрива, че планира в най-близко бъдеще да събере всички, които искрено й симпатизират и да си устроят едно незабравимо изживяване - заедно, пише psp.bg.

Вижте и останалите въпроси на фенове и отговорите на Николета:

- Имаш ли желание, когато Никол порасне, да върви по твоите стъпки като модел и хайлайф звезда?

- Никога не бих й се налагала или настоявала за нещо конкретно, различно от нейните интереси, така че ще се съобразя и ще я насърчавам да следва своите мечти и желания.



- Относно красотата: смяташ ли,че солариумът вреди и ако да, използваш ли нещо и какво, за да се предпазваш от вредата от него?

- Безспорно солариумът не ни носи никакви полезни за здравето действия, а напротив. Именно заради това е важно да предпазваме кожата си с качествена козметика и да не се препичаме рисково.

- Коя е любимата ти марка кола?  Харесваш ли спортни и състезателни автомобили и би ли се повозила при истински автомобилен състезател в истински такъв автомобил?

- Иначе за мен най-красивата кола е Lamborgini Aventador, което автоматично значи и че съм любителка силните усещания и високите скорости. С удоволствие бих изживяла така „бърза и скоростна“ тръпка.



- Би ли споделила, ако не е прекалено лично, колко операции имаш, на каква стойност са те и би ли искала да си направиш още?

- Ти си последната, на която давам отговор на този въпрос. Наистина за последен път коментирам тази така силно обсъждана тема, години наред. Едва ли 1 00000 път, в който заявявам, че имам операция единствено на бюста, ще бъде достатъчно, за да спрат спекулациите за още интервенции. Та аз дори нямам намерение за повече, тъй като се чувствам отлично в тялото си и когато се погледна в огледалото или се огледам в очите на отсрещния, съм още по-убедена, че нямам нужда от пластични и естетични намеси. Няма да споменавам и сума, тъй като тя така или иначе не е актуална към днешна дата.

- Аз съм твоя голяма фенка и искрено се възхищавам на това, че не те интересува какво мислят другите за теб и вървиш напред. Моят въпрос е по-различен. Какво мислиш за вярата и мислила ли си за кръщение на малката Никол?

- Здравей, това, което ти е направило впечатление е така и благодарение на светогледа ми не съм обременена от всичко, което ме заобикаля. Относно вярата – да, вярваща съм, без да е нужно да парадирам с това. Мислила съм за кръщене, просто не сме избрали подходящия момент, но и това предстои. Искаме да порасне още малко и да осъзнае важността на тази церемония.

Пред феновете си Николета разкри още, че ползва скъпа марка фон дьо тен, която "горещо" препоръчва на фенките си: "има много лека текстура и стои изключително естествено върху кожата, която е предварително подготвена – добре хидратирана". Справка показа, че цената на един такъв ФДТ варира от 160 до 230 лева за 30 мл. Червилото, което напоследък носи пък е на скромната цена от около 50 лева. НиЛо разкри още, че тена си го постига чрез солариум и го поддържа с козметични продукти за удължаването му: "така че не спя в солариума, както мнозина си мислят.". Плеймейтката призна, че има изкуствени мигли, които подчертавали "естествената красота" на нейните естествени мигли и че обича да се издокарва в дрехи с марка  Philipp Plein.