Съпругата на Валери Божинов - Николета, се е отдала на обиколки из улиците в Слънчев бряг, докато половинката й тренира заедно с футболистите от ЦСКА.

Макар да твърди, че е в Черноморския курорт за заснемането на една от поредните си фотосесии, повечето от които виждат бял свят единствено в нейния facebook, папарак я забеляза основно да кръжи безцелно из улиците. Естествено, когато не събира така любимия си слънчев тен, пише bliasak.bg.

Фактът, че Николета реши да бъде сама на морето, моментално се прие като доказателство, че двамата с Валери вече не са заедно. Рандевуто на пловдивчанката в Слънчев бряг продължава повече от седмица, което е прецедент в отношенията й с Божинов. Мадамата се отделяше от любимия си единствено, когато той беше в чужбина, а тя на някой от своите прословути ангажименти, или пък когато беше вече в напреднала бременност.

Иначе според очевидци, Николета буквално доскоро е била като залепена за Валери. Според слуховете причината брюнетката да движи навсякъде със съпруга си, е страхът той да не й кръшне, така, както направи, когато беше с фолк певицата Алисия.

Припомняме, че Валери и Николета отрекоха слуховете за раздяла. Повече разберете .

Вижте фотогалерия:

Николета и Валери с втора сватба на Бора Бора!

Снимка: ''Блясък''