Дизайнерката Соня Атанасова разкри, че Николета Лозанова сама е организирала сватбата си с Валери Божинов за 10 дни.

"Тя имаше ясна представа какво иска и как да го направи - от поканите до покривките за масата.

Освен това се държа изключително професионално, а не като капризна звезда", повдигна завесата около бекстейджа създателката на сватбена агенция.

Залата бе решена в лила и бяло, разкошни свещници и украса от естествени бели рози допълваха обстановката.

Кристали Сваровски по масите правеха тържеството още по-бляскаво.

Макар църковната венчавка да не бе в храм, атмосферата беше доста автентична, защото церемонията беше озвучена от цял хор, а както повелява традицията, бащата на Николета лично я предаде на силно развълнувания младоженец.

*Снимка: Жоро Неделчев

При откровенията на Николета и Валери се оказа, че той ще изкарва парите, а тя ще сменя памперсите и ще готви.

Противно на очакванията - че Ни Ло ще предпочете да запази фамилията си и да добави тази на съпруга си с тиренце към своята, т.е. да стане Лозанова – Божинова, тя прие напълно фамилията на любимия си, пише bliasak.bg.

По време на тържеството Божинов не спираше да обгрижва вече законната си съпруга. Поради напредващата й бременност двамата не бяха особено активни в хората, но не пропускаха нито един любовен блус. Първият им брачен танц беше на баладата на Richard Marx - "Right Here Waiting", с която разчустваха всички гости.

*Снимка от Facebook-a на Венета Райкова, придружена с надпис: "Патрик с Николета и Валери преди малко на сватбата на годината!!"

Припомняме:

Плеймейтката и футболистът се венчаха в неделя вечерта в хотела на Валентин Златев в Правец. Самият той не успя да уважи младите, въпреки че бе в гест-листата, а вместо това отиде на шоуто на Жан Мишел Жар. 200 гости присъстваха на заветното "да". Един куп звезди се строиха да поздравят новото семейство Божинови, пише . Бяха забелязани Жени Калканджиева, която не се отдели от Карбовски. Тв водещият подари на Валери и Николета истинско зайче.

*Снимка: Princess Fashion

От фолк-гилдията се строиха Азис с нов червен перчем, Софи Маринова, Илиян, Лияна, Цветелина Янева, Константин,Тони Стораро, като компания на сцената с микрофон в ръка им правеше Устата. Златка Димитрова освен нов нос показа и новото си гадже, което усилено се криеше от камерите.

Ванко 1, Петко Димитров, Венета Райкова, Нина Никол, Жоро Неделчев и много други опитаха от 5-степенното сватбено меню.

*Снимка: Princess Fashion

Снимка (водеща): Жоро Неделчев