Съпругата на Валери Божинов - Николета Лозанова отново показа завидно самочувствие.

След като стана ясно официално, че Валери Божинов преминава под наем за една година във втородивизионния Верона, моделката написа в социалните мрежи, че градът вече не е на Ромео и Жулиета, а на Валери и Николета.

"Верона - градът на вечните влюбени, на Ромео и Жулиета, а вече и на Валери и Николета.

Като играч на футболен клуб "Верона", Валери ще даде всичко от себе си, за да защити гласуваното му доверие и на края на сезона със съотборниците му да се поздравят за отлично класиране", гласи "поста" на Лозанова във "Фейсбук".

От думите й личи, че говори и от името на съпруга си, който след тримесечно изгнание по софийските клубове и Драгалевци, най-после си уреди клуб, в който да играе.

Както е известно клубът, чиято собственост е Божинов, не го иска и държеше на всяка цена да се отърве от него, пише БЛИЦ.

Под публикацията на Лозанова обаче има не един и два гневни коментара:

"И много те моля, не осквернявай с пошлостта, развратността и простотията си един град- легенда, и имената на най-голяамата любов в света. Това няма нищо общо с теб, вас двамата и всичко свързано с вас"

"Николето, Николето...докъде докара Валери... до отбор в Б група"

"КОЙ РАЗРЯД Е МЪЖА ТИ СЕГА И КАК ОПРЕДЕЛЯШ КАРИЕРАТА МУ СЛЕД КАТО МУ СЕ НАТРЕСЕ В ЖИВОТА? Или не е важно къде, как и на каква цена, важното е ЧЕХЛЬО пари да донася..".